RALMENT UNA RAÇA ÚNICA

Des de 2006, vàrem decidir anar a la recerca d’un tipus de porc que ens tornés aquell sabor d’abans. Aquella textura melosa que es desfà a la primera mossegada i és tan difícil de trobar. Per aquest motiu, vam recuperar una raça rústica de porc, poc coneguda al nostre país, però molt apreciada en altres.

RALMENT COMPROMESOS

Porcs tranquils i sans, creixent amb calma i menjant al seu ritme cereals tradicionals. A Grup d’Avinyó ens prenem molt seriosament la cura dels nostres animals, per això les granges i el nostre abattoir estan certificats pel prestigiós Animal Welfair.

RALMENT BEN ALIMENTATS

Per aconseguir l’excel·lència, els nostres porcs només menjen cereals de la millor qualitat que aporten més energia i menys proteïna, com l’ordi i el blat. Els engreixem a poc a poc per potenciar les seves característiques organolèptiques, millorar la seva textura i recuperar l’autèntic sabor del porc.

RALMENT SOSTENIBLES

Contribuïm a una millora mediambiental gràcies a la nostra eficiència energètica i reducció constant de residus.

El nostre departament d’I+D investiga per tal de contribuir activament en la preservació i cura del medi ambient.

Llegeix més

LA PROVA

Això és el que diuen els nostres clients sobre el Ral

“És un producte molt diferent. Jo mateixa havia deixat de menjar llom, perquè és un producte molt dur, no m’agradava, no tenia gust de res. En canvi, ara torno a menjar-ne. A les meves clientes els hi explico com és el Ral i realment quan el proven el tornen a demanar. Tot i que, sempre hi haurà qui mirarà abans el preu.” 

Dolors Margarit, Xarcuteria Margarit

Mercat de Sarrià, Barcelona

“La veritat és que en comparació amb el porc normal, no té res a veure, és molt bo. Com el del porc d’abans. És molt tendre i a més a més, és molt maco. A part de bo, té molt bona presència. Aguanta més. El dijous passat em va quedar un filet i aquest dimecres encara estava perfecte.”

Mª Àngels, Carnisseria Can Fruitós

Ripoll

MASIA LA PORTELLA

DEL CAMP A CASA

T’ajudem a menjar sa, cuidant el nostre entorn.

Compra Ral D'avinyo