El Grup Roma assisteix al Fòrum Gastronòmic de Girona 2015

Del 15 al 17 de novembre, Group Roma ha assistit com expositor a la Fira Gastronòmica de Girona 2015. Amb la seva presencia, Grup Roma ha volgut mostrar al públic culinari el seu producte “Premium“; el porc RAL d’Avinyó.

La Fira Gastronòmica és un espai únic, on s’han reunit els millors xefs de referència del nostre país, com els germans Roca, els bessons Sergio i Javier Torres, Nandu Jubany o en Jordi Cruz. En la fira es realitzen tastos, tallers, cates, etc. i altres activitats relacionades amb el món gastronòmic.

Tant el bon cuiner com el bon producte fan que sigui possible la realització de plats d’estrella Michelin, i és per això que el Grup Roma ha apostat per aquesta Fira per donar a conèixer aquest producte tant desitjat actualment pel món gastronòmic.

L’organització ha considerat la fira un èxit total ja que cada dia el número de visitants ha estat molt nombrós. Degut a la bona acollida de l’edició d’enguany, l’organització ja ha posat data i lloc per l’any vinent. L’edició 2016 tindrà lloc a Barcelona del 23 al 26 d’octubre.

Des de Grup Roma esperem poder assistir-hi novament per tal de conèixer les necessitats del món gastronòmic i donar a conèixer el nostre producte.