Us presentem el nou producte de Ral d’Avinyó

L’any 2012 vam iniciar el projecte de Ral d’Avinyó  per oferir-vos la carn de porc amb la millor qualitat. La nostra carn slow-food, criada sense presses i alimentada amb cereals tradicionals, que ha satisfet els paladars més exigents.

          A Grup Roma, ens hem proposat un nou repte per continuar innovant, com hem fet sempre, ja que volem seguir proporcionant la màxima excel·lència a la nostra carn de porc.

   

         Quin procés hem seguit per crear un nou producte?

         Per una marca gourmet com és Ral d’Avinyó, la creació d’un producte suposa tot un repte empresarial. Un treball en equip.
Si ja mimem gelosament el procés de producció, des del principi fins a la planta de processament, només ens quedava millorar encara més el resultat final d’un producte, ja de per sí excel·lent.
La maduració és l’art d’obtenir una carn excepcionalment tendre i gustosa amb mitjans absolutament naturals: temps, temperatura i humitat.
D’aquesta manera hem aconseguit millorar les propietats de la carn. Ha estat tot un èxit per tothom que l’ha tastat. Així ha sorgit l’entrecot Dry Aged de Ral d’Avinyó.

           Aquest procés li dóna a la carn:

  •            – Més tendresa
  •            – Major concentració de sabors
  •            – Melositat

           És a dir, millora la textura, el sabor és més intents i li dóna molta més melositat. Hem aconseguit un entrecot de carn de porc tendre i gustós. Perfecte per cuinar una recepta a la brasa o al forn. Et ve de gust provar-lo?