Xarcuteria Gamisans

La Xarcuteria Gamisans és una botiga de tradició familiar que van començar els pares d’en Joan, l’actual propietari i la seva dona, que ens va respondre a les preguntes. La xarcuteria es troba a Terrassa, dins el Mercat de la Independència. Tenen productes de molt bona qualitat, de proximitat, productes selectes i amb una presentació exquisida.

 

Com i quan vau començar en aquest sector?

Vam començar en una altra parada aquí dins el mercat i llavors ens vam traslladar en aquesta que som ara. No recordo exactament l’any, farà uns 20 anys aproximadament que estem aquí.

 

Perquè vau obrir la carnisseria/botiga?

La va obrir el meu sogre, el pare d’en Joan. Després s’hi va posar ell i més endavant vaig començar-hi jo a treballar, sempre seguint els passos de la família.

 

Quina és la vostra filosofia d’empresa i quins són els vostres valors?

La nostra filosofia es basa en oferir bons productes, de bona qualitat i servir el client el millor que es pugui. I de moment sembla que estan contents.

 

Com vau conèixer el Ral?

Un comercial ens el va presentar, el vam provar i ens va agradar molt. A partir d’aleshores el vam introduir a la botiga. Els clients el van començar a provar i va agradar molt.

 

Perquè el vàreu seleccionar per oferir als vostres clients?

Perquè és un producte molt tendre, a part té un gust molt bo i ha tingut molt bona acceptació.

 

Què valoreu del porc Ral?

Valorem la seva alimentació, de cereals tradicionals, la seva tendresa i bona qualitat. És un porc molt tendre, gustós i apreciat.

 

Quins productes teniu de Ral? 

La majoria són productes frescos: el llom, la presa, galtes, llonza i costella, que agrada moltíssim. De cuit tenim el pernil dolç, que també agrada molt.

 

Per acabar, voleu compartir alguna anècdota?

Els clients ens demanen sempre el llom de dos colors i no sempre en tenim. És un llom molt demanat perquè és molt tendre, has de fer meravelles per tenir a tothom content. És el llom de dos colors!