Espàrrecs verds a la graella amb pernil Ral

Espàrrecs verds a la graella amb pernil Ral

45 min

Dificultat

Baixa

Llista Ingredients

36 espàrrecs verds
24 tires de pernil curat
12 tires de panxeta de porc
Sal, pebre
Oli d’oliva

Un plat molt ràpid i fàcil de preparar, ideal com a entrant per un dinar amb convidats a l’aire lliure. A banda de ser baix en greixos i tenir tots els beneficis vitamínics dels espàrrecs, si ho prepares amb un pernil de qualitat, aquest serà el protagonista absolut del plat. T’expliquem la recepta i t’animem a provar-la, estàs llest?

Preparació

  1. Neteja els espàrrecs i treu la part final de la tija, que és la més dura.
  2. Talla les tires de pernil curat i de panxeta per la meitat, al llarg de la tira.
  3. Tira pebre i sal sobre els espàrrecs.
  4. Agafa un tira de pernil i una de panxeta i embolica-les al voltant de l’espàrrec. També pots fer el plat només amb pernil, si ho prefereixes.
  5. Col·loca tots els espàrrecs embolicats sobre una graella per posar a la barbacoa i tira-hi per sobre un raig d’oli d’oliva. És important que facis el plat amb les brases de la barbacoa i no amb foc, per evitar que es cremin.
  6. En poc més de 3 minuts, tindràs els teus espàrrecs a la graella amb l’embolcall de pernil llestos per servir i gaudir-los!

Com has vist, aquest plat és molt simple de preparar i pot ser ideal com entrant o com un pica pica calent abans d’un bon dinar. Si vas just de temps i no pots encendre la barbacoa, també els pots preparar al forn. Fes-los pel proper dinar familiar, ja veuràs com agraden!